În afară de drumuri cu peisaje superbe şi oameni faini, ultimii aproape 2 ani de când lucrez şi am treabă prin Braşov şi jud. Braşov mi-au mai adus ceva tare preţios: acces la tot felul de producători locali de unde îmi cumpăr bunătăţuri din ingrediente naturale, bune, sănătoase şi de calitate.
Pentru mine ăsta e patriotismul real şi implicarea în binele comunităţilor, nu urlat pe tiktok – susţinerea producătorilor locali, turismul local, mâncat la puncte gastronomice locale.
Cu ce vin eu acasă la ai mei din drumurile prin Braşov? Păi, ceapa rosie rotundă şi dulce de la Mândra, cartofi din Dridif, telemea, mozarella de bivoliţă şi carne la garniţă de la Ferma de sub munte, din Cârţişoara, caş afumat de la Vama Buzăului, afumătură şi slăninuţă de la Ferma Căţean de la Rodbav, specialităţi din brânză de capră de la Ferma lu tăticu de la Hărman (de la ei mai am de luat şi preparate din pui), sucuri naturale din fructe, fără zahăr adăugat şi oţet de mere de la Livezile Dobrinoiu, plus alţi mici producători de produse din miere şi cătină, alt tip de slănină, ruladă de pui, urdă, brânză maturată cu chimen şi pită cu cartofi de la magazinul unguresc Bene, de la producători din Harghita şi Covasna, sana, lapte bătut şi brânză de vaci de la Milkom, producător din Întorsura Buzăului.
Vă recomand cu căldură produsele lor, le fac reclamă gratuit, după ce le-am încercat şi m-am bucurat de produsele lor, pe mulţi îi şi cunosc.



