luni, 12 mai 2025
7.8 C
București
luni, 12 mai 2025

Povestea brânzei preparate într-o grotă din judeţul Cluj. Este unică în lume şi se face de peste 300 de ani

Date:

Brânza românească se înnobilează. Apar sortimente noi, care se trag din reţete celebre în Franţa şi Elveţia. Maturată în grote adânci, amestecată cu trufe ori nuci, sau transformată în roţi cremoase, cu iz picant, brânza premium a fost vedeta unui salon culinar din Bucureşti.

„Avem trei sortimente de brânză toate măturate, una are o maturare de 6 luni. O brânză cu schinduf pentru prima parte a zilei și cea mai apreciată la noi brânză cu trufe”, spune Alina Iancu, reprezentant branzeturi.

/observatornews.ro/

 

Lasă un răspuns

Share post:

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Descoperă mai multe la Româneşte | România ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura