vineri, 16 mai 2025
9.6 C
București
vineri, 16 mai 2025

Povestea Fermelor Cojocaru. Ovidiu Cojocaru produce brânzeturi din lapte de capră la Balta Doamnei

Date:

În Prahova, în comuna Balta Doamnei, satul lacul Turcului, se află Fermele Cojocaru, în cadrul cărora, Ovidiu Cojocaru produce artizanal brânzeturi maturate, după rețete atât românești cât și străine, care rivalizează cu brânzeturile nobile din vestul Europei. Și toate sunt din lapte de capră!

Caciotta, maturată jumătate de an de zile în vin din podgoriile de la Dealu Mare, este un produs marca Fermele Cojocaru care se bucură de mare succes în rândul clienților. De asemenea, vin oamenii să cumpere urdă cu mărar sau o cremă asemănătoare brânzei Almette de pe piață, frecată cu ceapă, usturoi și pătrunjel, dar și iaurt și cașcaval.

www.observatorulph.ro/exclusiv/

 

Lasă un răspuns

Share post:

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Nicușor Dan : „România are speranță. Drumul spre stabilitate cere seriozitate și voință”

Mulțumesc domnului președinte Ilie Bolojan, care mi-a urat...

La Ciotoianu Grill , Drumul Taberei

Carnea noastră e aleasă cu grijă, iar gustul… se...

Descoperă mai multe la Româneşte | România ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura